Bacalao Bistro

Bacalao Bistro

Bacalao Bistro er Kristiansundregionens paviljong under Stavanger Oljefestival, som arrangeres annenhvert år parallelt med ONS og tilhørende konferanse. KNN er prosjektleder.

Oljemessen ONS foregår på Siddissenteret utenfor Stavanger sentrum, mens festivalen er lokalisert til Vågen - midt i hjertet av byen. Festivalen går over tre kvelder og de varierte aktivitetene toppes med utekonsert og fyrverkeri den siste kvelden. Noen få utvalgte byer og regioner som har baseoperasjoner i forbindelse med olje- og gassvirksomhet er invitert til å delta med egen paviljong i Vågen, og vi er glade for at Kristiansund er en av disse!

Kristiansund kommune og produktutvikler KNN AS er samarbeidspartnere i prosjektet. Vi deltok med Bacalao Bistro for første gang under ONS 2000, og har siden gjentatt suksessen under hver oljefestival. Dette gir oss et flott utgangspunkt for å videreføre et spennende og vellykket konsept. Stavanger Oljefestival og Bacalao Bistro har erfaringsmessig vært et kjærkomment tilbud og fristed i tilknytning til et ellers travelt og krevende messeprogram. Paviljongen har vært godt besøkt og fått mye positiv oppmerksomhet. 

Paviljongen reflekterer tradisjoner i Kristiansundsregionen. Vi byr på kultur og gastronomiske smakebiter, og viser frem vårt særpreg på vegne av Kristiansund kommune og næringslivet i Møre og Romsdal. Bacalao står selvfølgelig på menyen, sammen med andre godsaker. Våre medbragte kokker sørger for de gode smaksopplevelsene.

Vi har også med oss lokale musikere som setter stemningen.

Bacalao Bistro er den perfekte møteplassen for å forene forretning og fornøyelse. Vi oppfordrer næringslivet til å bruke paviljongen som base for nettverksbygging på kveldstid. Hit kan man ta med egne ansatte og gjester, og puste ut sammen med nye kontakter og gamle venner etter en lang dag på ONS.

Våre bidragsytere er aktivt med og markerer regionen, og bidrar således positivt til videre utvikling i vår utsatte men, i aller høyeste grad, fremtidsrettede olje- og gassregion.

Ditt firma er hjertelig velkommen til å være med som vertskap og bidragsyter. Dette er en unik arena for å profilere seg, og for å bygge og vedlikeholde viktige nettverk. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om prosjektet.

Kontaktperson: Christina Hovde, mobil 957 07 873, e-post christina@knn.no