MØTEPLASSER

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum skal skape større vekstkraft for medlemmene, næringslivet og samfunnet i vår region. Det gjør vi gjennom et bredt spekter av arrangement og møteplasser.

Konferanse

Vi har skiftet navn til Kvinner i Teten 202318.oktober.2023 kl. 10:00
Festiviteten, Kristiansund

Gå til Konferanse

Legg til i kalender 18.10.2023 10:00 18.10.2023 04:10 GMT+2 Vi har skiftet navn til Kvinner i Teten 2023

KVINNER I TETEN
Onsdag 18. oktober 2023 i Kristiansund

Her er link til påmeldingsskjema.

Her finner du PDF av programmet.

Tema: Våg å pushe grenser
Møteleder: Alice Bergfall, kommunikasjonsrådgiver i A/S Norske Shell

PROGRAM, - du finner informasjon om foredragsholderne lenger ned på denne siden

Kl. 1000
Registrering/kaffe og enkel servering

Kl. 1030
Velkommen
Hanne-Berit Brekken, ordfører Aure kommune

Kl. 1045
Kommunikasjon - det viktigste vi gjør
Hanne Lindbæk, kommunikasjonscoach, skuespiller og CEO i Ergo;ego

Kl. 1150
Bjuda på - senk terskelen
Hanne Nedal (HR-konsulent), Linn Djuvsland (digital markedsfører) og Camilla Husby Ludviksen (markedskonsulent) i NEAS Gruppen

Kl. 1220
Lunsj 

Kl. 1315
Våg å si ja når muligheten kommer
Hilde Roald, produksjonsdirektør i Skretting

Kl. 1340
Være, våge, ville - en hyllest til frihet og mangfold
Anne Gro Gulla, Partner Ascension og forfatter

Kl. 1410
Spørsmål

Kl. 1430
Kaffepause

Kl. 1500
Ta regien!
Anne Grethe Solberg, prisbelønnet konsulent, lederutvikler, forfatter, foredragsholder og innehaver av Gender Balance Anne Grethe Solberg

Kl. 1600
Slutt faglig del

Kl. 1600
MINGEL
Servering og videre nettverksbygging i Festiviteten for de som melder seg på det.
Arrangementet er i samarbeid med NEAS, og vi gleder oss skikkelig til å kunne invitere alle kule kvinns på Nordmøre til en kveld med digg musikk, noe godt i glasset og god stemning.

Å skape liv og røre i nabolaget er noe av det artigste vi vet, derfor har NEAS laget konseptet Mingel. Målet med Mingel er at du skal bli kjent med noen nye i en uformell og kul setting. Vi ønsker at du skal huske kvelden - og få noe ut av den både sosialt, men også faglig i form av god nettverksbygging.

OM VÅRE INNLEDERE/TEMA

Hanne Lindbæk
Hvor mye penger tapte du i fjor fordi du ikke kommuniserte bra nok? Eller hvor mye tid? Hvis du valgte "rett" kommunikasjon bestandig - hadde du vært en bedre leder/mor/søster/venninne? Så mye av livet vårt handler om å relatere og komme overens med andre mennesker. 
Vi møter folk og prater med dem, og det kan komme til å forme mye - kanskje nesten alt... 
I dette engasjerende foredraget møter vi en av Norges ledende kommunikasjonscoacher. Hanne bruker sitt yrke som skuespiller til å lære næringsliv og politikere både i Norge og utlandet å fremstå klokt og få gjennomslagskraft. Med sitt selskap Ergo;ego holdt hun i fjor alene kurs og programmer i mer enn 60 land. Kjønnsbalanse har alltid ligget Hannes hjerte nært - kanskje får vi også noen råd og tips om om dette viktige emnet... 

Hanne Nedal, Linn Djuvsland og Camilla Husby Ludviksen
Hanne Vikene Nedal har utdannelse innen internasjonal markedsføring og internasjonal business. Hun brenner for «laget» og mener det beste med jobben er folka. Hun er ansatt som HR konsulent i NEAS Konsern AS, med employer branding som hovedfelt. Hanne arbeider aktivt med å synliggjøre NEAS Gruppen som arbeidsgiver, og på fritiden er hun aktiv innen både fotball og en ivrig Stikk-UT-gåer. 

Linn Alnes Djuvsland, er ansatt som digital markedsfører i NEAS AS - men kaller seg en digital ninja. Hun er utdannet grafisk designer og har i mange år hjulpet bedrifter med alt fra profilering og markedsføring, til Teams-opplæring og sikkerhetstjenester. Med en far som gründer i en IT-bedrift har hun mildt sagt vokst opp midt i den teknologiske oppvåkningen. Russenavnet hennes var faktisk «tekniker'n».

Camilla Husby Ludviksen, har utdannelse i Petroleumslogistikk og videreutdanning innen digital transformasjon og innovasjon. Hun elsker struktur og planlegging (og katten sin, Sansa). Hun har vært trainee i Kom Trainee. Nå arbeider hun som markedskonsulent i NEAS AS, hvor hun jobber midt i skjæringspunktet mellom mennesker og teknologi. Camilla brenner for å bruke teknologi til å skape bedre opplevelser for kundene våre.

Hilde Roald
har 30 års erfaring fra nasjonale og globale lederstillinger hos fiskefôrprodusenten Skretting. Hilde vil i sitt foredrag dele sin motivasjon for, og erfaringer med, å ha operativt lederansvar i en stor industribedrift.

Anne Gro Gulla
Anne Gro er utdannet siviløkonom fra Tyskland og har arbeidet med internasjonal markedsføring i Europa og Asia – blant annet i Unilever, Coca Cola, Mc Cann, Telenor og Telia. Hun er kjent for å utvikle effektive og kreative løsninger tuftet på innsikt og strategi. Hun ledet Telenor Brand Academy, i samarbeid med London Business School, i syv år. Hun var CMO for Telia i Sverige før hun sluttet i 2020 og grunnla Ascension sammen med Kathrine Mo. Anne Gro har hatt mange spennende roller og spiller på mange tangenter; merkevareledelse, investor, styremedlem, forfatterskap, fotografi for å nevne noen. Hun slapp sin debutroman Sommerfuglringen i 2015 og i 2022 kom Vingespennet. Hun blogget om sin erfaring med brystkreft i Huffington Post og har gått på et to-årig kurs for å lære mer om astrologi og potensialutvikling.  I høst blir hun deltager på et halv-årig skrivekurs i regi av Linn Ullmann. Anne Gro er en erfaren globetrotter og har bodd i Norge, USA, Tyskland og Sverige. Hun henter inspirasjon gjennom sin fascinasjon for andre land og kulturer. - Vi gleder oss over å få ønske Anne Gro velkommen tilbake til Kvinner i Teten. 

Anne Grethe Solberg har amputert armen og kan ikke gå ordentlig. Allikevel klarer hun mer enn de fleste. Hun deler sin personlige historie og mestringsstrategier. Hun har en doktorgrad i ledelse og innovasjon og jobber som forsker og som lederutvikler. Anne Grethe er en dyktig formidler som inspirerer deg til å ta regi i eget liv. Hun snakker om hvordan man kommer seg gjennom tøffe perioder i livet med egen kraft og forteller historien om hvordan hun mestret sitt traume. Med stor faglig og operativ innsikt holder Anne Grethe også foredrag om lederes og bedrifters potensial for å oppnå kjønnsbalanse i lederjobber. Hun er spesielt fokusert på temaene lederskap, kjønnsbalanse og organisasjonsutvikling. Og med sin brede og dype kunnskap utfordrer hun tradisjonelle tankemønstre om kvinnelig og mannlig ledelse, og debatterer villig teorien om glasstaket. 

KORT OM KVINNER I TETEN

Konferansen er en årlig møteplass for og med damer. Her står kvinners perspektiv på hverdagsliv, næringsliv og relasjonsbygging i fokus.

Målet er at ”Kvinner i Teten” skal styrke tilhørighet og omdømme til regionen, noe som igjen skal bidra til å beholde og rekruttere flere kvinner. 

La deg bli inspirert av glitrende foredrag og ny kunnskap. Tiden før, mellom og etter foredragene brukes til å stifte nye bekjentskaper. Hent motivasjon til vekst og utvikling.

SAMARBEIDSPARTNERE KVINNER I TETEN 2023

Sparebanken Møre
NEAS
Erling Winje AS
FLT 
Gullsmed Unhjem
Høgskolen i Molde
Kristiansund Base
Tidens Krav
Varig Forsikring Nordmøre og Romsdal
West Elektro

SAMARBEIDSPARTNERE KNN

NEAS, Sparebanken Møre og SpareBank 1 Nordmøre

Festiviteten, Kristiansund KNN

Bli med Hit! Trondheim 202313.november.2023 kl. 17:00
Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim

Gå til

Legg til i kalender 13.11.2023 05:00 13.11.2023 08:00 GMT+2 Bli med Hit! Trondheim 2023

Bli med Hit arrangeres i Trondheim 13. november 2023

Sted: Radisson Blu Royal Garden
Tid: 17.00-20.00

Hotellet ligger sentral til, midt i Trondheim og har potensiale til å dra mange relevante jobbsøkere innom.

Vi har åpnet påmeldingen, og her gjelder førstemann til mølla-prinsippet frem til lokalene er fylt opp. Samme pris gjelder for alle aktører.

Pris for standplass på 1*1 meter er kr. 5.000 eks. mva. (dette inkluderer messe, enkel bespisning for inntil 2 personer på stand, markedsføring på nett og i sosiale medier)

Trykk her for påmelding 

Kjøpmannsgata 73, 7010 Trondheim KNN
Konferanse

Desemberkonferansen 202307.desember.2023 kl. 09:00
Kristiansund

Gå til Konferanse

Legg til i kalender 07.12.2023 09:00 07.12.2023 06:00 GMT+2 Desemberkonferansen 2023

DESEMBERKONFERANSEN 2023
Torsdag 7. desember i Caroline konferansesenter

Programmet sendes ut medio oktober.

Her er link til påmeldingsskjema.

Desemberkonferansen er en av Norges fremste nettverksarenaer rettet mot energi-, olje- og gassbransjen. Her møter du beslutningstakere fra operatørselskaper, leverandør- og serviceindustri, politikk og myndigheter.

Konferansen er en unik møteplass, både i kraft av den brede erfaringsbakgrunnen deltakere representerer, og den sosiale rammen som kjennetegner arrangementet.

 

Kristiansund KNN
Kurs

Praktisk skatte- og regnskapskurs13.desember.2023 kl. 09:00
Thon Hotel Kristiansund på Innlandet

Gå til Kurs

Legg til i kalender 13.12.2023 09:00 13.12.2023 03:45 GMT+2 Praktisk skatte- og regnskapskurs

Skattebetalerforeningens årlige oppdateringskurs favner alle endringer på områdene skatt, avgift, regnskap, bokføring, revisjon og aksjelov for 2023 og 2024. Går du på kurset vet du at du ikke går glipp av viktige endringer!

Målet med kurset er å gjennomgå de mest matnyttige nyhetene for 2023 og 2024. De konkrete temaene kommer til etter hvert som nye regler foreslås og vedtas.

Et av temaene som vil bli grundig gjennomgått er de svært inngripende skatteendringer som er foreslått for eier og selskap når selskapet eier bolig, hytte, båt, helikopter eller fly. I statsbudsjettet for 2023 uttalte regjeringen at departementet tar sikte på å legge frem et forslag i løpet av 2023 som skal få virkning fra 2024. Det er svært viktig at vi som rådgivere kjenner til reglene, og dermed kan foreta de nødvendige tilpasningene før reglene trer i kraft.

Tid: Onsdag 13. desember kl. 09.00 - 15.45 (registrering fra kl. 08.00)
Sted: Thon Hotel Kristiansund, Fiskergata 12 - Innlandet

Målgruppe:
Kurset passer svært godt for mange grupper.

Tradisjonelt sett er det gjerne regnskapsførere, revisorer, økonomisjefer, controllere, advokater og andre som trenger en oversiktlig oppdatering som går på kurset. Det er også åpent og aktuelt for andre interesserte.

På kursene i desember er det naturligvis julemat inkludert i lunsjbuffeen – ta gjerne med dine kollegaer til en hyggelig juleavslutning.

Kursdokumentasjon:
Sammen med kurset får du vår svært populære kursmappe, som i år er heldigital. Dette er en bok på omtrent 300 sider, hvor alle relevante endringer er beskrevet og eksemplifisert. Boken er perfekt som oppslagsverk i etterkant av kurset, og våre kursdeltakere har på denne måten glede av kurset i hele 2024.

Pris:
Kr. 3.455,- for medlemmer av Skattebetalerforeningen og kr 4.455,- for andre.

Påmelding via Skattebetalerforeningen sin nettside skatt.no. Link finner du nederst på denne siden.

Thon Hotel Kristiansund på Innlandet KNN