Fosnagata 13

Attraktive kontorlokaler med sentral og god beliggenhet i Kristiansund sentrum til leie. Kort vei til kollektivtransport og p-plasser.
Ledig areal i 3. etasje ca. 285 kvm, kan tilpasses etter leietakers behov.

Bygget er under oppgradering og 4. etasjen er under ombygging. Det blir også nytt inngangsparti med etablering av kafe/kantine og det blir ny takterrasse for leietakerne. I 2009 ble det foretatt en betydelig teknisk oppgradering med bytte av ventilasjonsanlegg, installasjon av behovstyring på lys, varme og ventilasjon, samt montering av klimatak i kontorlokalene. I 2015 ble det foretatt en betydelig betongrehabilitering av alle fasader på bygget, og ny el kjel ble installert. Det har vært lagt stor vekt på å finne energivennlige løsninger i alle oppgraderingsprosjekter som har vært gjennomført.

Dagens leietakere er Vindel, Visit Nordvest, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN), Zurf, Green Shore, Møre og Romsdal fylkeskommune, Distriktstannklinikken og Operaen i Kristiansund. I løpet av 2021 flytter Engdahl Assuranse og Sparebanken1 Regnskapshuset inn i nye moderne lokaler.

Se mer informasjon om lokalene ved å trykke her.

Kontaktperson
Nina Mack Korsfur, tlf. 95849300, e-post nina@fgeiendom.no
www.fgeiendom.no