Ledige lokaler i Averøy, Kristiansund og Tingvoll

Denne siden er ment som et informativt tilbud til handel- og kontorvirksomheter i Averøy, Kristiansund og Tingvoll.
Her får du oversikt over lokaler, og hvem du kan kontakte.

Storgata 9

Lokaler for kontorer eller annen virksomhet for utleie. Beliggende i 2. etg., over Sparebanken Møre, sentralt i Kristiansund sentrum. Umiddelbar nærhet til kjøpesenteret Storkaia Brygge, restauranter og forretninger. Inntil 180 kvm blir ledig, men kan deles. 

Skolegata 6

Kontorlokaler til leie på toppen av Gågata i Kristiansund sentrum. Lokalene ligger i andre etasje og kan innredes etter leietakers ønsker. Sentralt plassert, i direkte nærhet til et rikelig utvalg av forretninger, kjøpesenter, restauranter og mye mer.

Astrupsgate 9

Kontorbygg med god og moderne standard på Devoldholmen sentralt i Kristiansund. Umiddelbar nærhet til buss og hurtigbåt, få minutters spasertur til Rådhusplassen. Kort vei til dagligvarer, frisør, butikker og spisesteder. 

Fosnagata 16

Ledig forretningslokale sentralt i Kristiansund sentrum, med nærhet til butikk, buss, hurtigbåt, kjøpesenter og annen handel. I 2023 åpner Campus Kristiansund 50m unna.


Kaibakken 1

Lokalene nederst i Kaibakken har behov for rehabilitering, og kan utvikles og tilpasses leietakers behov. Lokalene er over tre etasjer og kan leies hver for seg eller sammen. Dette er lokaler med spennende potensiale!

Fosnagata 13

Kontorlokaler med sentral beliggenhet til leie i Kristiansund sentrum. Kort vei til kollektiv- transport og p-plasser. Bygget er under oppgradering. Det blir nytt inngangsparti med kafe/kantine og ny takterrasse. Lokalene kan tilpasses etter behov. 

Tingvoll sentrum

Kontorlokaler til leie i Vågavegen 147 i hjertet av Tingvoll sentrum. Adkomst fra og fasade mot RV 70, med nærhet til dagligvare, hotell, kommunehus og mye mer. Kan enkelt bygges om for å møte leietagers behov.

Skolegata 6

Forretningslokaler til leie på toppen av Gågata i Kristiansund sentrum. Lokalene ligger i andre etasje og kan innredes etter leietakers ønsker. Sentralt plassert, i direkte nærhet til et rikelig utvalg av forretninger, kjøpesenter, restauranter og mye mer.

Skolegata 10

Forretningslokale til leie på gateplan i Gågata, Kristiansund sentrum. Lokalet er godt egnet til blant annet serveringsted med uteservering, butikklokale, agentur/utstilling eller kontorer. Stor vindusflate og tilgang til god lagringsplass i tilstøtende underetasje.

Omagata 118

Kontorlokaler til leie i Omagata 118, sentralt på Løkkemyra i Kristiansund. Ca 110m2, bestående av 7 kontor og 2 møterom. Felles spiserom og WC (garderobe). Beliggenhet nær Vestbase og næringsliv i Kristiansund. 


Industriveien 7

Kontorlokaler til leie på Løkkemyra i Kristiansund med parkering og god offentlig kommunikasjon. Ledig areal i i 2. etg med mulighet for tilpasninger for nye leietakere.

 

All kommunikasjon vedrørende utleie går direkte mellom deg som interessent og gårdeier/utleier.

Har din bedrift et ledig lokale?
Send en e-post til post@knn.no slik at vi får det med i oversikten. Tjenesten er gratis for medlemmer i KNN. 

Starte egen bedrift?
Hoppid er et gratis tilbud til deg som vurderer å starte bedrift. Les mer om tilbudet her.