Jobbe i Kristiansund?

Den karrierebevisste og ambisiøse vil finne seg til rette på Nordmøre, her blir du en stor fisk i en liten dam, men med de samme mulighetene som andre storbyer tilbyr.

Kristiansundsregionen opplever vekst og trenger mange nye medarbeidere i tiden fremover i ulike bransjer . Vår region har mange gode og attraktive kompetansearbeidsplasser og mye spennende utvikling skjer i skjæringspunktet mellom det private og offentlige. Vil du være med å sette preg på utviklingen av vår region og bosette deg i en av Norges vakreste byer? Bli med på laget!
Ole J. Rugset
Daglig leder KNN

7 spennende utviklerjobber i Kristiansund

Data Scientist - Data Engineer

Data Scientist - Data Engineer

Autility AS er en proptech scaleup stiftet på vakre Nordmøre som er i rivende utvikling og for tiden opplever stor vekst.

Backend utvikler - senior

Backend utvikler - senior

Idium er mediebyrået for deg som vet at det er viktig å være tilstede på nett, men ikke helt vet hvordan – eller ikke finner tid blant andre viktige oppgaver.

Software developer

Software developer

Kontali er verdensledende innen analyse for sjømatbransjen og vi skal nå videreutvikle oss til også å bli et teknologiselskap.

Utviklere og sikkerhetsrådgiver

Utviklere og sikkerhetsrådgiver

Kristiansund Kommune skal lansere en tiltaksplattform for U4SSC, her er stikkordene AI, algoritmer, datastrukturer og store data.

Utvikler

Utvikler

Simployer Capitech er en del av Simployer-konsernet som leverer HR software og ekspertløsninger til arbeidslivet. Vi er del av et større skandinavisk tech-konsern, men i Kristiansund er vi byens største IT-bedrift, og utvikler og leverer egen software.

Digital løsningsarkitekt

Digital løsningsarkitekt

Vi utvikler og automatiserer blant annet arbeidsprosesser på Microsoft-plattform som hele konsernet benytter seg av. Nå ser vi etter en løsningsarkitekt på Microsoft plattformene Dynamics 365 CRM og Microsoft 365, som skal hjelpe oss å utvikle konsernet videre.

Data Scientist - Data Engineer

Data Scientist - Data Engineer

Vi ser nå etter en nysgjerrig, problemløsende og motivert person med rolle innenfor modellutvikling (Data Scientist) eller dataprosessering og infrastruktur (Data Engineer) – i beste fall er du kanskje interessert i begge! Rollen som fylles vil fungere som en kjernekomponent i teamet og direkte kunne bidra mot noen av våre mest verdiskapende aktiviteter og produkter.

Backend utvikler - senior

Backend utvikler - senior

Er du glad i å sette deg inn i ny teknologi, utforske muligheter og ta i bruk nye metoder for å oppnå optimale digitale løsninger? Dersom du har relevant utdanning og relevant erfaring, er denne jobben midt i blinken for deg!

Software Developer

Software Developer

Hva er mest gøy; lage nye løsninger eller vedlikeholde gammel kode? Riktig svar er selvfølgelig «lage nye løsninger» og hos Kontali får du muligheten til nettopp det!

Utviklere

Utviklere

Kristiansund Kommune skal lansere en tiltaksplattform for U4SSC, her er stikkordene AI, algoritmer, datastrukturer og store data.  Du skal være med å bygge denne plattformen.

Sikkerhetsrådgiver

Er du opptatt av hvilken betydning IKT-sikkerhet har for norske kommuner og for samfunnsutviklingen? Vi ser etter deg som kan sette IKT-sikkerhet inn i en større sammenheng og ønsker å bidra til en trygg digital hverdag for alle.

Vil du være med å utvikle morgendagens løsninger i Kristiansund?

Vil du være med å utvikle morgendagens løsninger i Kristiansund?

I Simployer Capitech bidrar du til å gjøre det enklere å være en god arbeidsgiver! Vi er et av de største IT-miljøene i Kristiansund, og har ca 30 medarbeidere som utvikler og leverer egen software innen HR / tid-løsninger. I tillegg er vi en del av et større skandinavisk tech-konsern (Simployer), men med lokal tilknytning og ledelse.

Digital løsningsarkitekt

Digital løsningsarkitekt

Som løsningsarkitekt vil du jobbe sammen med et sterkt fagmiljø innen teknologi. Det vil være mulighet for og forventning om at du har kontinuerlig oppdatert kunnskap om relevant teknologi. Som løsningsarkitekt må du kunne se de store linjene. I tillegg til kunnskap om plattformen må du evne å sette deg inn i bankens ulike forretningsområder og nøkkelprosesser.

Ønsker du å snakke med flere av bedriftene?

Fyll inn skjemaet og velg hvilke bedrifter du ønsker å snakke med. Bedriftene vil da ta kontakt for en uforpliktet prat.

Kom til Kristiansund med god grunn

Vi ønsker utfordringene og suksesskriteriene knyttet til befolkningsendringer, næringsvekst og bærekraftige lokalsamfunn velkommen til Kristiansund. Det innebærer at vi har masse å tilby deg som ønsker både utviklingsrettede, spennende og varierte arbeidsoppgaver.

Vi har både et næringsliv og en offentlig sektor, som roper etter din kompetanse. Vi har små, spennende og spesialiserte forskningsmiljøer og her finnes et innovativt næringsliv, med flere bedrifter som gir nyansatte rom for utvikling og ansvar. I tillegg sitter vi på kanten av det store matfatet verden trenger.

Høyskoletilbudet i Kristiansund er under utvikling og Campus Kristiansund etableres med full tyngde i 2024. Samme år står også nytt kulturhus på trappene.

Kristiansund er en by med et stort hjerte, engasjerte innbyggere og høy grad av stå-på-vilje. Vi er omkranset av hav og fantastisk natur, her er flotte og varierte turområder for enhver smak samt en god porsjon herlig, frisk sjøluft som gjør godt for både kropp og sjel. Her er et yrende kulturliv med opera, ballett, en egen kulturfabrikk og et høyt elsket fotballag med verdens beste supportere. Her er spennende restauranter, med masse godt på menyen. Og dette er bare en håndfull tilbud nevnt blant mange...

Her finnes et komprimert bysentrum med nærhet til det meste, og vi har en fantastisk havn i hjertet av byen. Her er lett tilgang til boligmarkedet, og vi kan skilte med «snille» boligpriser. Slik sett håper vi også å være et velkomment tilbud med tanke på førstegangsetablerere.

Regionen byr på solide kvaliteter og her er stort potensiale. – Vi håper du blir med på laget.

Foto: visitnordvest.no