Webinar: ny felles næringsstrategi for Vestlandet

I samarbeid med Vestlandsrådet og næringsforeningene på Vestlandet, ønsker vi velkommen til webinar om ny felles næringsstrategi for Vestlandet mandag 7.juni.

Webinar: ny felles næringsstrategi for Vestlandet

Vestlandsrådet utarbeider denne våren en ny felles næringsstrategi for Vestlandet. Næringsstrategien skal være en plattform for å hevde felles standpunkt fra vestlandsfylkene i dialog med nasjonale styresmakter. Arbeidet nærmer seg sluttfasen, og før endelig ferdigstilling arrangerer Vestlandsrådet et webinar mandag 7.juni kl. 10:00-11:30 for å få tilbakemelding fra næringslivet.

Agenda:
Velkommen v/Per Vidar Kjølmoen, fylkesvaraordfører Møre og Romsdal
Betydningen av et sterkt samarbeid på Vestlandet v/Kyrre Knudsen, sjeføkonom SR-bank
Strategisk analyse v/PwC

Næringsstrategien kan du lese her.

Vestlandsrådet er Vestlandets felles stemme. Målet med arbeidet er å styrke Vestlandet som region for verdensledende, bærekraftig næringsliv. Webinaret er i samarbeid med næringsforeninger på Vestlandet

Klikk her for å melde deg på webinaret

Klikk her for å komme med innspill

Ta turen til Kristiansund sentrum!

03 juni 2021

Denne helgen er alt lagt til rette for en innholdsrik og hyggelig handel i Kristiansund sentrum. Butikkene er pyntet til fest og Snadderfestivalen finner du på Rådhusplassen. Sundbåten tar deg gratis til sentrum fredag og lørdag, og det er gratis parkering på kommunens plasser og i ALTI Storkaias parkeringshus.