Vellykket sentrumsdag

I samarbeid med Kristiansund Ballklubb, Slatlem og KBBL inviterte KNN store og små til Gågata og Skolegata lørdag 13. mai, hvor vi ladet opp til KBKs hjemmekamp mot Lillestrøm.

Det var duket for en innholdsrik dag da KNN og samarbeidspartnere laget liv i sentrum. KBK hadde med seg sitt familiekonsept Fanzone. Her var det ballbinge, ansiktsmaling, fotovegg, salg av supporterutstyr, quiz med flotte premier og ikke minst mulighet til å møte noen av spillerne. Slatlem tok med seg sommerens nyheter på bilfronten, og "premiebilen" Peugeot 108 Active til en verdi av kr. 200.000 som de har gitt som premie i KBKs loddsalg, mens KBBL åpnet kiosken i Skolegata, og KFK stod for serveringen.

I strålende vær ble det en flott dag for både store og små, med godt oppmøte. 

Yrende folkeliv i Gågata

KBKspillerne i ballbingen

Ansiktsmaling

Slatlem Kristiansund

Informasjonsmøte Action Now

23 februar 2021

Kristiansund Ballklubb ønsker å utvide sitt samfunnsansvar ved å sette fokus på bærekraft, og inviterer i den anledning bedrifter til informasjonsmøte på Thon Hotel Innlandet tirsdag 2. mars.

Utdannings- og karrieremuligheter på Nordmøre

19 februar 2021

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg, og kanskje kjenner du noen som trenger tips? Vi har forsøkt å vise noen av de utdannings- og karrieremulighetene som finnes på Nordmøre i en kort film.