Vellykket kick-off

Nå er vi i gang og U37nordvest er etablert. Nærmere 40 personer deltok da nettverket U37nordvest arrangerte kick-off i Studenthuset tirsdag 31. mai. 

Vellykket kick-off

Det ble en dag med godt faglig innhold hvor vi fikk høre fra Eirik Kanck, regionleder i UN Global Compact, Erik Nordhaug og Trond Andaas i SpareBank 1 Nordmøre, Julie Gulla-Pettersen, HR-leder i Maritech, Marius Halvorsen, Management Consultant i Yapril, Espen Bugge Larssen, Eiendomsutvikler i Ziko Gruppen og Mette Holand, Innovasjons- og endringsguide i Molde kommune.

Engasjementet hos deltakerne var stort, noe som skapte en møteplass med god dialog mellom publikum og innledere. Pausene ble flittig brukt til nettverksbygging og gode samtaler. 

Dagen ble avsluttet med tapas, før traineene ledet an da nettverket fortsatte i mer uformelle omgivelser på Bar å sånn. 

Neste samling er allerede under planlegging, og traineene i Kom Trainee lover nok en god møteplass til høsten. 

Om U37nordvest
Målet er å skape en arena for aktive, samfunns- og næringslivsinteresserte ressurspersoner i regionen. Her vil man møtes på tvers av bransje, fag og bakgrunn, og få faglig påfyll, knytte kontakter og bygge relasjoner. Samlingene tilbyr en unik mulighet til å bli bedre kjent med unge arbeidstakere og lokale aktører i det regionale næringslivet på Nordmøre.                                                                                      

  • Medlemskap i U37nordvest koster 1 500 kroner eks. mva. og gir medlemmer muligheten til å delta på våre fremtidige arrangementer det kommende året helt gratis.

Meld deg inn i U37nordvest her

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.