Valg 2023 - Næringspolitiske arrangement

KNN arrangerer ulike møteplasser før kommune- og fylkestingsvalget. Her vil vi synliggjøre hvilke saker som er viktige for næringslivet. 

Valg 2023 - Næringspolitiske arrangement

Næringspolitisk dag – Den 29. august har KNN i samarbeid med NHO Møre og Romsdal et arrangement på Vestbase og Melkvikan Næringspark hvor kommunepolitikere i Kristiansund og fylkespolitikere møter et utvalg av næringslivsaktører til debatt.

I år setter vi særlig søkelys på:

  • Tilgangen på riktig kompetanse og omdømme bygging
  • Tilgangen på kraft og grønn omstilling
  • Skatt og avgifter, privat eierskap og grunnrenteskatt
  • Rekruttering og utvikling av havrommet

Innlegg fra KNN, NHO, OKEA, Abyss, Neas, Equinor, Norsea Group, OssNor, GC Rieber, Hoseth Technology, Kontali, Safepath, ABP, politikerpodium og dialog mellom deltagere. 

 

 

Petropolen
31. august  er det duket for valgdebatt på Kulturfabrikken i Kristiansund klokken 1830.
Her stiller fylkesordførerkandidatene i Møre og Romsdal og ordførerkandidatene i Kristiansund. Temaet for kvelden er olje/gass og energi/ny energi og veien videre. Dette er et åpent møte som ikke krever påmelding på forhånd.

Link til arrangementet: Petropolen - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (knn.no)

Karrieredagen 2023

13 september 2023

Har din bedrift fokus på langsiktig rekruttering? Karrieredagen er en unik mulighet til å nå ut til elevene før de tar sine valg om utdannelse til våren!

Satsning på Kristiansund sentrum

18 august 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) igangsetter nå et pilotprosjekt for å teste om det er ønskelig – på en effektiv måte – å kjøre felles markedsføring for aktørene i sentrum. Det være seg samtlige sentrums- og kulturaktører.

Næringsutvikling og næringspolitikk

11 august 2023

KNN er tilstede på både Arendalsuka og Aqua Nor.  På Arendalsuka møtes aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv for debatt og dialog om utforming av fremtiden. Aqua Nor er en viktig internasjonal møteplass for havbruksnæringen og er i dag verdens største messe for havbruksteknologi.