Valg 2023 - Næringspolitiske arrangement

KNN arrangerer ulike møteplasser før kommune- og fylkestingsvalget. Her vil vi synliggjøre hvilke saker som er viktige for næringslivet. 

Valg 2023 - Næringspolitiske arrangement

Næringspolitisk dag – Den 29. august har KNN i samarbeid med NHO Møre og Romsdal et arrangement på Vestbase og Melkvikan Næringspark hvor kommunepolitikere i Kristiansund og fylkespolitikere møter et utvalg av næringslivsaktører til debatt.

I år setter vi særlig søkelys på:

  • Tilgangen på riktig kompetanse og omdømme bygging
  • Tilgangen på kraft og grønn omstilling
  • Skatt og avgifter, privat eierskap og grunnrenteskatt
  • Rekruttering og utvikling av havrommet

Innlegg fra KNN, NHO, OKEA, Abyss, Neas, Equinor, Norsea Group, OssNor, GC Rieber, Hoseth Technology, Kontali, Safepath, ABP, politikerpodium og dialog mellom deltagere. 

 

 

Petropolen
31. august  er det duket for valgdebatt på Kulturfabrikken i Kristiansund klokken 1830.
Her stiller fylkesordførerkandidatene i Møre og Romsdal og ordførerkandidatene i Kristiansund. Temaet for kvelden er olje/gass og energi/ny energi og veien videre. Dette er et åpent møte som ikke krever påmelding på forhånd.

Link til arrangementet: Petropolen - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (knn.no)

BDO - Arena for CFO

05 juni 2024

BDO har sammen med Kristiansund og Nordmøre Næringsforum etablert BDO Arena For CFO. BDO Arena For CFO har til hensikt å skape faglig utvikling gjennom kurs i dagsaktuelle tema, samt løfte relevante problemstillinger for nettopp din rolle og din bedrift.

BDO - Styrets Arena

05 juni 2024

BDO i samarbeid med kristiansund og Nordmøre Næringsforum inviterer til seminar i praktisk styrearbeid. Det er et stadig økende søkelys på styremedlemmenes plikter og ansvar. Vi ser samtidig at styremedlemmer i varierende grad er godt nok kjent med ansvaret og risikoen det innebærer å påta seg et styreverv.