Utenriksminister Børge Brende på besøk

Utenriksminister Børge Brende var på besøk i Kristiansund onsdag 2.august. KNN hadde gleden av å være vertskap når ministeren og hans følge møtte næringslivsledere fra regionen til dialog.

Utenriksministeren ønsket å høre hvilke utfordringer næringslivet i regionen har, vi ønsket også å fokusere på de mulighetene regionen har. Finn Backer ønsket velkommen og orienterte litt om utfordringene i regionen, men også prosjekter som var i gang og den optimismen som begynner å komme. Forholdet til Russland, Kina, EØS – avtalen, formueskatten, tilgang på kompetanse var blant temaene som ble tatt opp i møtet. 

- Vi er godt fornøyd i etterkant av utenriksministeren Brendes besøk, og de positive signalene han kom med, sier Finn Backer. Særlig viktig er signalene om å fokusere på markedene for næringene i havrommet. 

Finn Backer ønsket velkommen

Næringslivet presenterte seg 

Informasjonsmøte Action Now

23 februar 2021

Kristiansund Ballklubb ønsker å utvide sitt samfunnsansvar ved å sette fokus på bærekraft, og inviterer i den anledning bedrifter til informasjonsmøte på Thon Hotel Innlandet tirsdag 2. mars.

Utdannings- og karrieremuligheter på Nordmøre

19 februar 2021

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg, og kanskje kjenner du noen som trenger tips? Vi har forsøkt å vise noen av de utdannings- og karrieremulighetene som finnes på Nordmøre i en kort film.