UN Global Compact er i gang med ansettelsesprosessen av regionleder i Kristiansund

UN Global Compact Norge etablerer seg nå i Møre og Romsdal og organisasjonens leder for region og politikk, Oda Bjerkan, er på plass i Kristiansund for å rekruttere regionlederen. Med seg i arbeidet har hun Yngve Kruse, partner i rekrutteringsselskapet MindMap.

UN Global Compact er i gang med ansettelsesprosessen  av regionleder i Kristiansund

- Det er avgjørende å ha god kjennskap til det lokale næringslivet i en slik prosess, og jeg er derfor glad for å gjøre dette sammen med MindMap. Det er usedvanlig mange dyktige mennesker både i regionen, og med tilknytning til regionen, som har vist interesse for stillingen.

UN Global Compact har kontorer i Oslo, Bergen og Tromsø, og etableres stadig flere steder i landet. Målet med den regionale tilstedeværelsen er å nå ut til flere små og mellomstore bedrifter og skape et variert tilbud nærmere flere bedrifter og næringer.

I tillegg roser Bjerkan det tette samarbeidet med Kristiansund og Nordmøre Næringsforum. Nyheten om at FN-organisasjonen etablerer seg med et regionalkontor i Kristiansund ble først annonsert fra scenen på Nordmøre-konferansen i september.

- Det er flere gode krefter som jobber for å tilføre næringslivet i regionen den kompetansen og ressursene som behøves for å løse de store og komplekse oppgavene vi står ovenfor. Vi ser frem til å være en positiv drivkraft i dette arbeidet, og jeg gleder meg til å kunne annonsere hvem som skal lede dette arbeidet fra Kristiansund.

Avbildet fra høyre: Ole J. Rugset, KNN, Oda Bjerkan, UN GLobal Compact, Yngve Kruse, MindMap.

Kurs i relasjonsledelse

24 november 2021

I anledning Kristiansund Felles Bedriftshelsetjeneste (KFBH) sitt 35 år jubileum inviterer de til kurs i relasjonskompetanse og relasjonsledelse med Jan Spurkeland fredag 11. mars 2022.

Regionleder i UN Global Compact

24 november 2021

UN Global Compact Norge har ansatt Eirik Kanck som regionleder i Møre og Romsdal. Han vil tiltre stillingen 1. februar 2021. Kanck kommer fra stillingen som leder for marked og innovasjon i gründerselskapet eSea Marine og har med seg verdifull erfaring om samarbeid for å utvikle nye og innovative løsninger for å takle bærekraftsutfordringer.