Ta turen til Kristiansund sentrum!

Denne helgen er alt lagt til rette for en innholdsrik og hyggelig handel i Kristiansund sentrum. Butikkene er pyntet til fest og Snadderfestivalen finner du på Rådhusplassen. Sundbåten tar deg gratis til sentrum fredag og lørdag, og det er gratis parkering på kommunens plasser og i ALTI Storkaias parkeringshus.

Ta turen til Kristiansund sentrum!

"Gjenåpning" av sentrum
Byens butikker står klare til å ønske deg velkommen til en trygg og hyggelig handel. Virksomhetene har opplevd tøffe tak som følge av covid-19, og dette markerer startskuddet i næringslivets eget initiativ til å skape god stemning og trivsel i byen.

Snadderfestivalen
Fredag 4. juni kl. 11-17 og lørdag 5. juni kl. 10-16 inntar 17 utstillere og torghandlere Rådhusplassen i Kristiansund. Her finner du klippfisk, tørrfisk, bacalao, oster, sveler, syltetøy, gele og pureer, sirup, smør, krydder og urter, spekemat, kjøtt, honning, lefser, sild, røkt laks og ørret, saft og te med mer!

Reis med Sundbåten
Sundbåten er gratis for alle reisende fredager og lørdager i perioden 01.05.21 – 31.08.21. Og er du under 18 år kan du ta Sundbåten gratis i hele 2021.

Gratis parkering lørdager
På de kommunale parkeringsplassene kan du parkere gratis alle lørdager frem til august (men husk at tidsbegrensningen på stedet fortsatt gjelder).
Det vil også være gratis parkering på lørdager fram til 21. august i parkeringshuset hos ALTI Storkaia.

Vi ønsker velkommen til Kristiansund sentrum i helgen, og oppfordrer alle besøkende til å følge myndighetenes råd knyttet til smittevern.

Bli med hjem 2022 - Trondheim

28 september 2022

16.november arrangerer vi Bli med Hjem i Trondheim. Gå ikke glipp av sjansen til å bli med oss for å rekruttere studenter, nyutdannede, utflyttere og andre hjem til Møre og Romsdal!

Kom Trainee samlet i Kristiansund

21 september 2022

Begge kullene i Kom Trainee var samlet i Kristiansund 20. september for faglig påfyll, prosjektarbeid og nettverksbygging.