Ta turen til Kristiansund sentrum!

Denne helgen er alt lagt til rette for en innholdsrik og hyggelig handel i Kristiansund sentrum. Butikkene er pyntet til fest og Snadderfestivalen finner du på Rådhusplassen. Sundbåten tar deg gratis til sentrum fredag og lørdag, og det er gratis parkering på kommunens plasser og i ALTI Storkaias parkeringshus.

Ta turen til Kristiansund sentrum!

"Gjenåpning" av sentrum
Byens butikker står klare til å ønske deg velkommen til en trygg og hyggelig handel. Virksomhetene har opplevd tøffe tak som følge av covid-19, og dette markerer startskuddet i næringslivets eget initiativ til å skape god stemning og trivsel i byen.

Snadderfestivalen
Fredag 4. juni kl. 11-17 og lørdag 5. juni kl. 10-16 inntar 17 utstillere og torghandlere Rådhusplassen i Kristiansund. Her finner du klippfisk, tørrfisk, bacalao, oster, sveler, syltetøy, gele og pureer, sirup, smør, krydder og urter, spekemat, kjøtt, honning, lefser, sild, røkt laks og ørret, saft og te med mer!

Reis med Sundbåten
Sundbåten er gratis for alle reisende fredager og lørdager i perioden 01.05.21 – 31.08.21. Og er du under 18 år kan du ta Sundbåten gratis i hele 2021.

Gratis parkering lørdager
På de kommunale parkeringsplassene kan du parkere gratis alle lørdager frem til august (men husk at tidsbegrensningen på stedet fortsatt gjelder).
Det vil også være gratis parkering på lørdager fram til 21. august i parkeringshuset hos ALTI Storkaia.

Vi ønsker velkommen til Kristiansund sentrum i helgen, og oppfordrer alle besøkende til å følge myndighetenes råd knyttet til smittevern.

Nytt fra Kystkrafta.no

25 juni 2021

Statnett og nettselskapene har i lengre tid arbeidet med planer for hvordan fremtidens kraftforsyning til kysten vår skal bli. Den videre planleggingsprosess for fremtidens nettløsning vil følges opp videre gjennom prosjektet Kystkrafta.

Nordmørsdagene i sentrum

25 juni 2021

Fredag 2. og lørdag 3. juli inviterer butikker og andre aktører til en ny innholdsrik helg i Kristiansund sentrum.