SAMLING MED NiÅ OG MNF: STERKERE SAMMEN!

24. - 25. juni var vi i Næringsforeningen Ålesundregionen sammen med Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, og Molde Næringsforum, på vakre Angvik Gamle Handelssted. 

SAMLING MED NiÅ OG MNF: STERKERE SAMMEN!

– Vi løfter blikket og tenker sammenhenger i regionene, og i hele fylket, sier  Ole J. Rugset, daglig leder i KNN.

Målet med samlingen, var å dele erfaringer, bli enda bedre kjent, og finne nye måter å samarbeide på.

– Vi ser at det at når vi deler informasjon, og setter ting på agendaen sammen, så oppnår vi mye mer enn om vi skulle jobbet hver for oss. Dette har vi gjort nå i flere år, og spesielt gjennom BLI MED HIT!, sier daglig leder i Molde Næringsforum (MNF), Britt Flo.

Møtebilde Angvik II.jpg

Omdømme og rekruttering 

I tillegg til diskusjoner om hvordan vi skal skape gode konferanser, sto vårt fellesprosjekt for omdømme og rekruttering på agendaen. Næringsforeningen i Ålesundregionen, Molde Næringsforum og Kristiansund og Nordmøre Næringsforening har nemlig blitt bevilget totalt 3 millioner fra Møre og Romsdal Fylkeskommune, til felles arbeid med omdømme og rekruttering. I dette samarbeidsprosjektet inngår for eksempel etableringen av en felles styreportal.

En skikkelig perle

Det ble rikelig med faglig påfyll i løpet av samlingen, og det ble også fylt på med mye god mat. Gamle Angvik Handelssted er en perle av et hotell ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Der er både spamuligheter i et tømmerhus fra 1700-tallet, to museer, flotte hotellrom, og den lokale maten som serveres holder et høyt nivå. Vi gleder oss til å komme tilbake en gang i fremtiden!

Bilde inni sak Angvik.png

Felles styreportal for Nordvestlandet

05 juli 2024

Kristiansund og Nordmøre Næringsforening, Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundregionen har gått sammen om å lansere en ny styreportal som skal forenkle rekrutteringen av riktig kompetanse til næringslivet i regionen.

BDO - Arena for CFO

05 juni 2024

BDO har sammen med Kristiansund og Nordmøre Næringsforum etablert BDO Arena For CFO. BDO Arena For CFO har til hensikt å skape faglig utvikling gjennom kurs i dagsaktuelle tema, samt løfte relevante problemstillinger for nettopp din rolle og din bedrift.