Petropolen er tilbake

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund. 

Petropolen er tilbake

Startskuddet går torsdag 18. august kl. 19:00 på Kranaskjæret. Da har vi med oss ordfører Kjell Neergaard, basesjef Ann-Mari Rovik (Vestbase) og prosjektleder Helge Hegerberg (Møre og Romsdal fylkeskommune). Programleder for kvelden er Kitty Eide (A/S Norske Shell).

29.-31. august gjennomfører vi en serie samtaler i Bacalao Bistro under ONS i Stavanger, og 15. september er vi medarrangør når Kristiansund kommune arrangerer Energidagen.

20. oktober står «Ny kurs – fra sikkerhet mot sikring» på programmet og 30. november – kvelden før Desemberkonferansen – kommer Fenriken fra Kompani Lauritzen til Petropolen.

Vi har også lagt inn digitale lunsjmøter 22. september og 17. november. 

Kommende møter i Petropolen:
18. august, Kranaskjæret, Kristiansund
29. august, Bacalao Bistro, Stavanger (i samarbeid med ONS, NHO og LO)
30. august, Bacalao Bistro, Stavanger
31. august, Bacalao Bistro, Stavanger
15. september, Kulturfabrikken, Kristiansund (arrangør Kristiansund kommune)
22. september, digitalt lunsjmøte
20. oktober, Kristiansund
17. november, digitalt lunsjmøte
30. november, Kristiansund
26. januar, Kristiansund

Mer informasjon og program kommer, og vi gleder oss til å ønske alle interesserte vel møtt.

Petropolen er en møteplass for alle med interesse for petroleumsbransjen som ønsker uformell kontakt og informasjonsutveksling på tvers av fag, industri og tjenesteyting – store og små, private og offentlige aktører.

Petropolen arrangeres av Kristiansund kommune, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, NPF avd. Møre og Romsdal samt Møre og Romsdal fylkeskommune.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.

Bli med på Karrieredagene 2022

29 juni 2022

Hjelp oss å synliggjøre mulighetene som finnes i vår region. Delta med aktiviteter og praktiske oppgaver som viser ditt yrke og bedriften.