På Nordmørsturné for å løse rekrutteringsutfordringen!

                                     

Vi ønsker å invitere daglige ledere og kommunaldirektører – og alle som jobber med HR, kommunikasjon eller rekruttering i privat og offentlig sektor på Nordmøre til å delta. Vi har allerede erfart at samarbeid gir resultater – og innsikt fra arbeids- og næringslivet lokalt er avgjørende for at vi skal finne gode og langsiktige løsninger på denne utfordringen. 

Innsikt fra arbeids- og næringslivet lokalt er avgjørende for at vi skal finne gode og langsiktige løsninger på denne utfordringen. KNN skal gjennomføre en rekke workshoper på Nordmøre med mål om å diskutere utfordringer og muligheter for å rekruttere kritisk kompetanse til regionen.  Derfor inviterer KNN til en rekke arrangementer over hele Nordmøre. Jan-Erik Larsen og Pernille Celine Engdahl fra Kruse Larsen vil bistå oss i dette arbeidet - og vi håper at du og din virksomhet deltar! 

KNN og Kruse Larsen vil gjennomføre workshoper følgende steder og dager i mars:

8. mars kl. 08.30-11.30: Averøy og Kristiansund
8. mars kl. 13.30-16.30: Tingvoll og Gjemnes
11. mars kl. 11.00-14.00: Aure og Smøla
19. mars kl. 08.30-11.30: Sunndal
19. mars kl. 13.15-16.15: Surnadal

Trykk på lenkene over og under for å lese mer og for å melde deg på hvert enkelte arrangement.

mer informasjon om arrangementet for Averøy og Kristiansund

Om dere har spørsmål til workshopene eller det praktiske rundt, ta kontakt med prosjektleder Cathrine Pryser, cathrine@knn.no 

Nytt medlem: Tion AS

14 februar 2024

Vi ønsker Tion AS velkommen som medlem i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

«Bli med hit», Oslo 2024

04 februar 2024

BLI MED HIT til Møre og Romsdal inviterer arbeidslivet til å delta på jobbmessen i Oslo 11. april 2024. Sammen med aktører fra hele regionen skal vi vise at vi er et attraktivt sted å jobbe, bo og leve i.