Nytt medlem: Opp & Ut AS

Vi ønsker Opp & Ut AS velkommen som medlem i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.
Nytt medlem: Opp & Ut AS

Opp & Ut tilbyr opplevelser og lystbetont læring gjennom aktiviteter fra fjord til fjell. Her kan du prøve deg på gårdsarbeid, bli med ut på fjorden i båt for å prøve fiskelykken eller sette garn, ha teambuilding i fjæra eller oppleve en historisk kulturvandring. Opp & Ut skreddersyr også fag- og opplevelsespakker etter behov. 

Den gamle slektsgården Oppistua Torvik i Surnadal på Nordmøre er utgangspunktet for opplevelsessenteret. Gården kan i seg selv by på mange historiske og landlige opplevelser med flere hundre år gamle bygninger, mange dyreslag og bær- og fruktproduksjon. Omgivelsene innbyr til et nesten uendelig spekter av aktiviteter og de samme omgivelsene har i flere hundre år være nyttet på mange ulike vis av forfedrene til dagens driver. Dagens driver jobber i deres ånd og har som mål å nytte området i samme omfang skjønt på nye måter. 

 

Kontaktinformasjon:
Opp & Ut AS
Oppistua Torvik
Torvikvegen 740
6652 Surna 

v/ Nina Torvik
oppogut@outlook.com
Tlf. 480 21 184

www.oppogut.com

 

Informasjonsmøte Action Now

23 februar 2021

Kristiansund Ballklubb ønsker å utvide sitt samfunnsansvar ved å sette fokus på bærekraft, og inviterer i den anledning bedrifter til informasjonsmøte på Thon Hotel Innlandet tirsdag 2. mars.

Utdannings- og karrieremuligheter på Nordmøre

19 februar 2021

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg, og kanskje kjenner du noen som trenger tips? Vi har forsøkt å vise noen av de utdannings- og karrieremulighetene som finnes på Nordmøre i en kort film.