Nye medlemmer: Westcamp, Vikan Skilt og Dekor og Lønnheim Prosjektadministrasjon

Vi ønsker Westcamp, Vikan Skilt og Dekor og Lønnheim Prosjektadministrasjon velkommen som medlemmer i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nye medlemmer: Westcamp, Vikan Skilt og Dekor og Lønnheim Prosjektadministrasjon

Bli bedre kjent med 3 av våre nye medlemmer:

Westcamp AS drifter Atlanten turistsenter, - et familiedrevet overnattingssted like ved Kristiansund sentrum bestående av motell, leiligheter og camping. De tilbyr overnatting, møterom og selskapslokaler med alle rettigheter. Anlegget ligger i Folkeparken – et yndet område med turstier, fiskeplasser, utegym, frisbeegolf og med badeland og kunstisbane i umiddelbar nærhet.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Vikan Skilt og Dekor tilbyr det meste innen skilt- og dekorproduksjon; utvendig og innvendig skilting, bildekor, profilerinsmateriell og utsmykking på glassvegger med folie. Bedriften ble etablert i 1997 og har lang erfaring. Service og god kontakt med kunden er deres varemerke.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Lønnheim Prosjektadministrasjon AS tilbyr bedriftsrådgivning og annen administrativ rådgivning. De har besøksadresse i Pilotveien 2 i Kristiansund.

 

 

Ny ansatt i KNN

17 november 2023

Det er en glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt  som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. Etter 37 år i Oslo vender hun nå tilbake til Kristiansund med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Les mer...

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.