Nye medlemmer: Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro

Vi ønsker Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro velkommen som medlemmer i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nye medlemmer: Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro

Bli bedre kjent med 3 av våre nye medlemmer:

Kulturfabrikken Drift AS har som formål å skape en møteplass for levende musikk og andre kulturaktiviteter. De har fremleie av lokaler og musikkutstyr til utøvende musikere, de arrangerer ulike kulturarrangementer, de driver og/eller framleier lokaler til serveringsvirksomhet og til øvrige kulturformål i Kristiansund kommune. De er en motor for å generere aktivitet, og de leverer tjenester til det som skjer i tilknytning til arrangementene i Kulturfabrikken. 

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Undervisningsplan.no jobber for å optimalisere innholdet i skolen, forenkle lærerhverdagen, og bidra til en inspirerende og fremtidsrettet skole for elever i grunnskolen. Grunnlegger, Karen Wiik, jobbet selv som lærer, og la merke til hvordan dyktige kollegaer skapte stort engasjement og begeistring hos elevene sine med undervisningsopplegg produsert helt uten lærebok. Snart skal bedriften lansere en læringsplattform som gjør det enkelt å lete fram, ta i bruk og dele undervisningsopplegg av høy kvalitet.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Streambird Pro AS er en ledende leverandør av naturstreaming i Norge, og de leverer streaming til flere lokale og nasjonale nettsteder. De tilbyr streaming og storskjermvisning av Events, samt video- og reklameproduksjon. De har gjort seg bemerket blant annet gjennom Live-streaming av havørnreiret på Smøla, hvor vi har fått følge Norges mest kjente ørner - Baron Blå med familie. 

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens YouTubekanal ved å trykke her.

 

Ny ansatt i KNN

17 november 2023

Det er en glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt  som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. Etter 37 år i Oslo vender hun nå tilbake til Kristiansund med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Les mer...

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.