Nye medlemmer: Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro

Vi ønsker Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro velkommen som medlemmer i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nye medlemmer: Kulturfabrikken, Undervisningsplan og Streambird Pro

Bli bedre kjent med 3 av våre nye medlemmer:

Kulturfabrikken Drift AS har som formål å skape en møteplass for levende musikk og andre kulturaktiviteter. De har fremleie av lokaler og musikkutstyr til utøvende musikere, de arrangerer ulike kulturarrangementer, de driver og/eller framleier lokaler til serveringsvirksomhet og til øvrige kulturformål i Kristiansund kommune. De er en motor for å generere aktivitet, og de leverer tjenester til det som skjer i tilknytning til arrangementene i Kulturfabrikken. 

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Undervisningsplan.no jobber for å optimalisere innholdet i skolen, forenkle lærerhverdagen, og bidra til en inspirerende og fremtidsrettet skole for elever i grunnskolen. Grunnlegger, Karen Wiik, jobbet selv som lærer, og la merke til hvordan dyktige kollegaer skapte stort engasjement og begeistring hos elevene sine med undervisningsopplegg produsert helt uten lærebok. Snart skal bedriften lansere en læringsplattform som gjør det enkelt å lete fram, ta i bruk og dele undervisningsopplegg av høy kvalitet.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Streambird Pro AS er en ledende leverandør av naturstreaming i Norge, og de leverer streaming til flere lokale og nasjonale nettsteder. De tilbyr streaming og storskjermvisning av Events, samt video- og reklameproduksjon. De har gjort seg bemerket blant annet gjennom Live-streaming av havørnreiret på Smøla, hvor vi har fått følge Norges mest kjente ørner - Baron Blå med familie. 

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens YouTubekanal ved å trykke her.

 

Nytt fra Kystkrafta.no

25 juni 2021

Statnett og nettselskapene har i lengre tid arbeidet med planer for hvordan fremtidens kraftforsyning til kysten vår skal bli. Den videre planleggingsprosess for fremtidens nettløsning vil følges opp videre gjennom prosjektet Kystkrafta.

Nordmørsdagene i sentrum

25 juni 2021

Fredag 2. og lørdag 3. juli inviterer butikker og andre aktører til en ny innholdsrik helg i Kristiansund sentrum.

Sommertreff

23 juni 2021

Sommertreffet på Thon Hotel Kristiansund samlet totalt 68 deltakere. Programmet hadde fokus på samarbeid, omstilling og innovasjon.