Nye medlemmer: JM Robotics og Lindbak Kristiansund

Vi ønsker JM Robotics AS og Lindbak AS avd. Kristiansund velkommen som medlemmer i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nye medlemmer: JM Robotics og Lindbak Kristiansund

Bli bedre kjent med 2 av våre nye medlemmer:

JM Robotics AS er leverandør av ROV og droner, spesielt tilpasset inspeksjoner og overvåkning innen oppdrett og akvakultur, offshore, redning og kaianlegg. Selskapet har har verksted og kontorlokaler i Kristiansund, men leverer produkter og tjenester til kunder over hele Nord-Europa.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Lindbak AS er Norges ledende leverandør av kontormøbler og interiør, AV-utstyr, skrivere, IT-løsninger, kaffemaskiner og kontorrekvisita. Selskapet ha 28 avdelinger i hele Norge, og avdelingen i Kristiansund finner du i Rørgata 8 på Løkkemyra.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Kurs i relasjonsledelse

24 november 2021

I anledning Kristiansund Felles Bedriftshelsetjeneste (KFBH) sitt 35 år jubileum inviterer de til kurs i relasjonskompetanse og relasjonsledelse med Jan Spurkeland fredag 11. mars 2022.

Regionleder i UN Global Compact

24 november 2021

UN Global Compact Norge har ansatt Eirik Kanck som regionleder i Møre og Romsdal. Han vil tiltre stillingen 1. februar 2021. Kanck kommer fra stillingen som leder for marked og innovasjon i gründerselskapet eSea Marine og har med seg verdifull erfaring om samarbeid for å utvikle nye og innovative løsninger for å takle bærekraftsutfordringer.