Nye medlemmer: Autility, Festspillene i Kristiansund og Reksund

Vi ønsker Autility, Festspillene i Kristiansund og Reksund velkommen som medlemmer i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nye medlemmer: Autility, Festspillene i Kristiansund og Reksund

Bli bedre kjent med 3 av våre nye medlemmer:

Autility AS ble startet våren 2019 og jobber med modernisering av eiendomsbransjen gjennom bruk av blant annet kunstig intelligens. Gjennom integrering av adgangskontroll, inneklima- og energiovervåking og automatisk avvikshåndtering på én og samme plass, slipper brukeren unødvendig tidsbruk og effektiviteten øker.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Festspillene i Kristiansund er en videreføring av Kristiansund Kirke Kunst Kulturfestival som har preget kunst- og kulturlivet byen og regionen i 20 år. Festspillene skal skape gode kunstneriske opplevelser for et bredt publikum i regionen og styrke den regionale arenaen for kunstformidling.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.
Besøk bedriftens Facebookside ved å trykke her.

Reksund AS er et konsulentselskap innen nærings- og forretningsutvikling som bl.a. bistår med å skaffe offentlig delfinansiering til forsknings- og utviklingsprosjekt (FoU- prosjekt). Størstedelen av virksomheten er knyttet til bedrifter innen fiskeri/havbruk, men selskapet bistår også bedrifter innen bl.a. maritime næringer, olje/gass og reiseliv.

Besøk bedriftens nettside ved å trykke her.

Ny ansatt i KNN

17 november 2023

Det er en glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt  som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. Etter 37 år i Oslo vender hun nå tilbake til Kristiansund med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Les mer...

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.