Nye ansatte i KNN

Tove Åstasund Iversen, Susanne Olsen og Anne Marit Øksenvåg Johansen startet alle i Kristiansund og Nordmøre næringsforum i august.

Nye ansatte  i KNN

Tove (tv.) er ny prosjektleder for næringsutvikling, har ansvaret for Kom Trainee og skal jobbe spesielt med bedrifter innenfor havnæringene. Hun kommer fra jobb som kommunikasjonssjef i Aker Solutions. Tidligere har hun blant annet jobbet med kommunikasjon i Rederiforbundet, Tine og BI og som næringslivsjournalist.

Susanne (i midten) er utleid til Kristiansund kommune for å jobbe som kommunikasjon i Bypakke Kristiansund. Hun er også ny HoppID-kontakt for Tingvoll og Averøy og skal ha ansvaret for "Bli med hjem". Hun har tidligere drevet eget digitalt markedsføringsbyrå i Kirkenes, har vært kultursjef i Sør-Varanger kommune og jobbet mange år i kinobransjen. 

Anne Marit er ansatt som kommunikasjonsrådgiver og skal i tillegg lede forprosjektet "Attraktive Nordmøre", som skal se på hvordan Nordmøre kan jobbe sammen for å oppnå vekst og attraktivitet framover. Hun har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver innenfor samferdsel i Møre og Romsdal fylkeskommune og i Statens vegvesen både nasjonalt og lokalt. 

Kontaktinformasjon til alle tilsatte i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

 

Bli med hjem 2022 - Trondheim

28 september 2022

16.november arrangerer vi Bli med Hjem i Trondheim. Gå ikke glipp av sjansen til å bli med oss for å rekruttere studenter, nyutdannede, utflyttere og andre hjem til Møre og Romsdal!

Kom Trainee samlet i Kristiansund

21 september 2022

Begge kullene i Kom Trainee var samlet i Kristiansund 20. september for faglig påfyll, prosjektarbeid og nettverksbygging.