Ny samling med logistikkforeningen

Logistikkforeningen avdeling Møre og Romsdal inviterer til medlemsmøte i Kristiansund, med formell konstituering av lokalavdeling.

Ny samling med logistikkforeningen

Tid: 21. juni kl. 12.45 
Sted: Kristiansund videregående skole 

Samlingen blir på Kristiansund videregående skole, som er en meget viktig arena for utdannelse av sjåfører. Sjåførmangel er noe som bransjen ser på som en stor utfordring både i dag og inn i fremtiden. Det er derfor viktig at næringslivet støtter opp om rekruttering og utdannelse til yrket gjennom samspill og og nettverk. 

Det blir også foredrag av:
- Erik Rodlie, avdelingsleder Yrkessjåførlinja
- Rune Brettvik (DSV)
- Merete Hagbø (Sykehuset Nordmøre og Romsdal)
- Nils Erik Pettersen (Ocean Network)

Logistikkforeningen vil også gjennomføre et konstituerende årsmøte og presentere det nye styret. 

Samlingen avsluttes med en sosial middag på Smia Restaurant & Catering etterpå. 

LES MER OG MELD DEG PÅ HER

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.