Ny ansatt i KNN

Det er med stor glede å meddele at Cathrine Steinhaug Pryser har blitt ansatt som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. 

Ny ansatt i KNN

Cathrine Steinhaug Pryser flytter hjem etter 37 år i Oslo der hun de siste 15 årene har jobbet som filmprodusent. Først 13 år i eget selskap hvor hun har produsert reklamefilmer sammen med kjente merkevarer og reklamebyråer. De to siste årene har Cathrine produsert filmer for nye Munchmuseet i Bjørvika. Før hun kommer til oss, er hun nå koordinator for Forsvarets lederkonferanse. Cathrine kommer til KNN med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Hun er godt vant med å jobbe tverrfaglig og har et godt nettverk innenfor næringsliv, organisasjoner, media, kultur og politikk. 

Felles styreportal for Nordvestlandet

05 juli 2024

Kristiansund og Nordmøre Næringsforening, Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundregionen har gått sammen om å lansere en ny styreportal som skal forenkle rekrutteringen av riktig kompetanse til næringslivet i regionen.

SAMLING MED NiÅ OG MNF: STERKERE SAMMEN!

26 juni 2024

24. - 25. juni var vi i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum sammen med Næringsforeningen Ålesundregionen og Molde Næringsforum, på vakre Gamle Angvik Handelssted for å dele erfaringer, bli enda bedre kjent, og finne nye måter å samarbeide på.