Ny ansatt i KNN

Det er med stor glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. 

Ny ansatt i KNN

Cathrine Steinhaug Pryser flytter hjem etter 37 år i Oslo der hun de siste 15 årene har jobbet som filmprodusent. Først 13 år i eget selskap hvor hun har produsert reklamefilmer sammen med kjente merkevarer og reklamebyråer. De to siste årene har Cathrine produsert filmer for nye Munchmuseet i Bjørvika. Før hun kommer til oss, er hun nå koordinator for Forsvarets lederkonferanse. Cathrine kommer til KNN med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Hun er godt vant med å jobbe tverrfaglig og har et godt nettverk innenfor næringsliv, organisasjoner, media, kultur og politikk. 

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.

20 år med Kvernberget Vekst

07 november 2023

Kvernberget Vekst har siden etableringen i 2003 vært en viktig pådriver for utviklingen av Kvernberget Lufthavn. Mye har skjedd - ikke minst har rullebaneforlengelsen vært viktig for å sikre fortsatt drift av flyplassen.