Nordmørsdagene i sentrum

Fredag 2. og lørdag 3. juli inviterer butikker og andre aktører til en ny innholdsrik helg i Kristiansund sentrum. 

Nordmørsdagene i sentrum

Nordmørsdagene vil by på små og store aktiviteter for hele familien, og en stemningsskapende atmosfære for de besøkende. 

Aktiviteter i sentrum (oppdateres fortløpende)
Kristiansund brann- og redning - se brannbilene
NEAS - lykkehjul og tippekonkurranse

Nordic Light sommerutstilling
Sommerens store fotoutstilling med det beste fra Nordmøre!
Nordic Light, i samarbeid med Kristiansund Kameraklubb, har invitert mange lokale/regionale fotografer og fotoentusiaster fra Nordmøre til å fylle Bakeriet galleri i Nordic Light Fotohus. Utstillingen åpner lørdag 3 juli kl. 17.00

Reis med Sundbåten
Sundbåten er gratis for alle reisende fredager og lørdager i perioden 01.05.21 – 31.08.21. Og er du under 18 år kan du ta Sundbåten gratis i hele 2021.

Gratis parkering lørdager
På de kommunale parkeringsplassene kan du parkere gratis alle lørdager frem til august (men husk at tidsbegrensningen på stedet fortsatt gjelder).
Det vil også være gratis parkering på lørdager fram til 21. august i parkeringshuset hos ALTI Storkaia.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig handel og opplevelse i Kristiansund sentrum, og oppfordrer alle besøkende til å følge myndighetenes råd knyttet til smittevern.

Ny ansatt i KNN

17 november 2023

Det er en glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt  som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. Etter 37 år i Oslo vender hun nå tilbake til Kristiansund med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Les mer...

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.