Nordmørsdagene i sentrum

Fredag 2. og lørdag 3. juli inviterer butikker og andre aktører til en ny innholdsrik helg i Kristiansund sentrum. 

Nordmørsdagene i sentrum

Nordmørsdagene vil by på små og store aktiviteter for hele familien, og en stemningsskapende atmosfære for de besøkende. 

Aktiviteter i sentrum (oppdateres fortløpende)
Kristiansund brann- og redning - se brannbilene
NEAS - lykkehjul og tippekonkurranse

Nordic Light sommerutstilling
Sommerens store fotoutstilling med det beste fra Nordmøre!
Nordic Light, i samarbeid med Kristiansund Kameraklubb, har invitert mange lokale/regionale fotografer og fotoentusiaster fra Nordmøre til å fylle Bakeriet galleri i Nordic Light Fotohus. Utstillingen åpner lørdag 3 juli kl. 17.00

Reis med Sundbåten
Sundbåten er gratis for alle reisende fredager og lørdager i perioden 01.05.21 – 31.08.21. Og er du under 18 år kan du ta Sundbåten gratis i hele 2021.

Gratis parkering lørdager
På de kommunale parkeringsplassene kan du parkere gratis alle lørdager frem til august (men husk at tidsbegrensningen på stedet fortsatt gjelder).
Det vil også være gratis parkering på lørdager fram til 21. august i parkeringshuset hos ALTI Storkaia.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig handel og opplevelse i Kristiansund sentrum, og oppfordrer alle besøkende til å følge myndighetenes råd knyttet til smittevern.

Nytt fra Kystkrafta.no

25 juni 2021

Statnett og nettselskapene har i lengre tid arbeidet med planer for hvordan fremtidens kraftforsyning til kysten vår skal bli. Den videre planleggingsprosess for fremtidens nettløsning vil følges opp videre gjennom prosjektet Kystkrafta.

Sommertreff

23 juni 2021

Sommertreffet på Thon Hotel Kristiansund samlet totalt 68 deltakere. Programmet hadde fokus på samarbeid, omstilling og innovasjon.