Nor-Fishing 2018

Nordmøre vil være godt representert under årets fiskerimesse.
Nor-Fishing 2018

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) vil sammen med lokale aktører stå på stand sammen med Møre og Romsdal fylkeskommune. Dette er en viktig møteplass for flere av våre medlemmer. Målet til KNN med å være tilstede for å synliggjøre regionen. Lokale aktører vil stå sammen med oss på stand og vi vil lage et Nordmørshjørne. 


Nordmørskveld
Onsdag 22.august arrangerer vi Nordmørskveld, arrangementet er flyttet til Clarion hotell og congress og vil fremstå i ny drakt. Målet er å skape en møteplass for næringen og regionen. Hvor vi skal få frem Nordmørske tradisjoner med god mat og stemning - så hvorfor ikke benytte anledningen til å ta med kunder/gjester og være sammen med oss denne kvelden? Mer informasjon kommer 

Informasjonsmøte Action Now

23 februar 2021

Kristiansund Ballklubb ønsker å utvide sitt samfunnsansvar ved å sette fokus på bærekraft, og inviterer i den anledning bedrifter til informasjonsmøte på Thon Hotel Innlandet tirsdag 2. mars.

Utdannings- og karrieremuligheter på Nordmøre

19 februar 2021

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg, og kanskje kjenner du noen som trenger tips? Vi har forsøkt å vise noen av de utdannings- og karrieremulighetene som finnes på Nordmøre i en kort film.