Kom Trainee lanserer U37 Nordvest

U37 Nordvest skal være en møteplass og arena for samfunns- og næringsinteresserte personer under 38 år i Nordmørsregionen. 31. mai lanseres nettverket med kick-off på Studenthuset i Kristiansund.

Kom Trainee lanserer U37 Nordvest
U37 Nordvest skal være en møteplass og arena for samfunns- og næringsinteresserte personer under 37 år i Nordmørsregionen. Formålet er å bygge et nettverk med unge arbeidstakere på Nordmøre.

Temaet for arrangementet er «arbeidsliv for fremtiden».

Temaet for Kick-off er «arbeidsliv for fremtiden» som vil danne grunnlaget for videre samlinger det kommende året, hvor vi kan friste med interessante foredrag, nettverksbygging, bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter for medlemmene våre. Disse samlingene tilbyr en unik mulighet til å bli bedre kjent med unge arbeidstakere og lokale aktører i det regionale næringslivet.
Medlemskap kr 1.500,- inkl. deltakelse på Kick-off og fremtidige samlinger i 2022.
Deltakelse kun Kick-off kr. 950,-

Innmelding og påmelding i U37 Nordvest her!

For Ukraina

18 mai 2022

«For Ukraina» organiserer innsamlinger og sendinger av humanitær hjelp til det Ukrainske folk i forbindelse med den pågående krigen. Innsamlingen ble startet som en ren impulshandling, og den første hjelpen ble samlet inn i Averøy ble levert mindre enn 5 døgn etter at Russland gikk til fullskala krig mot landet. Etter det har de både sendt hjelpesendinger med lastebil, og selv vært inne i Ukraina med viktige bidrag.

Jobbmesse i Kristiansund

16 mai 2022

Behov for nye lærlinger og medarbeidere? Nav Møre og Romsdal og Møre og Romsdal fylkeskommune arrangerer jobbmesse i Braatthallen i Kristiansund onsdag 1. juni 2022.

IT-sikkerhet i skyen

06 mai 2022

Nettkriminelle herjer som aldri før. Et økende digitalt trusselbilde endrer kravene til hvordan vi håndterer sikkerhet i skyen.