Jobbmesse i Kristiansund

Behov for nye lærlinger og medarbeidere? Nav Møre og Romsdal og Møre og Romsdal fylkeskommune arrangerer jobbmesse i Braatthallen i Kristiansund onsdag 1. juni 2022.

Jobbmesse i Kristiansund

Dato: onsdag 1. juni 2022 kl. 11:00 - 15:00
Sted: Braatthallen, Kristiansund

NAV i Møre og Romsdal og Møre og Romsdal fylkeskommune jobber sammen for å lage gode løsninger for arbeidsgivere og arbeidssøkere. Jobbmessen er en arena hvor du som arbeidsgiver kan profilere bedriften din, presentere ditt rekrutteringsbehov og snakke direkte med jobbsøkere.

Bedriftene tar med eget profileringsutstyr til standen. Vi stiller med arbeidssøkere, lokaler og internett-tilgang. Velkommen. Arbeidsgivere kan rigge stand fra morgenen av, seneste oppmøte kl 10.00.

Kontakt: Ola Ansgar Løvold
Telefon: 900 87 456
E-post: ola.ansgar.lovold@nav.no

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.