Invitasjon til Produktivitetskonferansen '20

Invitasjon til Produktivitetskonferansen '20

Invitasjon til Produktivitetskonferansen '20

3 eksperter på under 1 time er deres svar. Tre av de faste og mest populære innslagene fra konferansen, barometrene innenfor produktivitet, marked og fiskehelse, lanseres nå digitalt.

Med tilgang til 3 eksperter på under 1 time kan du høre på presentasjonene når du vil og så ofte du vil. I tillegg kan presentasjonene lastes ned for eget bruk. Om du ønsker å høre hva 3 av de ledende ekspertene på laks vurderer som status på de viktigste driverne for balansen mellom tilbud, etterspørsel og dermed økonomisk resultat, finnes det ingen bedre eller mer målrettet produkt enn 3 eksperter på under 1 time.

Webinaret publiseres på my.Kontali 4. november 

Les mer om konferansen her.

Se programmet her.

Kurs i relasjonsledelse

24 november 2021

I anledning Kristiansund Felles Bedriftshelsetjeneste (KFBH) sitt 35 år jubileum inviterer de til kurs i relasjonskompetanse og relasjonsledelse med Jan Spurkeland fredag 11. mars 2022.

Regionleder i UN Global Compact

24 november 2021

UN Global Compact Norge har ansatt Eirik Kanck som regionleder i Møre og Romsdal. Han vil tiltre stillingen 1. februar 2021. Kanck kommer fra stillingen som leder for marked og innovasjon i gründerselskapet eSea Marine og har med seg verdifull erfaring om samarbeid for å utvikle nye og innovative løsninger for å takle bærekraftsutfordringer.