Hadia Tajik klar for Desemberkonferansen

Ap-nestleder Hadia Tajik er klar for Desemberkonferansen i Kristiansund.

– Vi er glad for å kunne ønske Hadia Tajik velkommen til Kristiansund. Vi har også fått på plass Even Aas, konserndirektør i Kongsberg Gruppen, sier prosjektleder Christina Hovde i KNN.

Desemberkonferansen i Kristiansund regnes som en av landets ledende konferanser rettet mot olje- og gassnæringen, og samler beslutningstakere fra politikken, myndigheter, operatørselskaper, leverandør- og serviceindustri. 

Andre innledere som er bekreftet tidligere er oljedirektør Bente Nyland i Oljedirektoratet, adm. direktør Grethe Moen i Petoro AS, professor Arne Krokan fra NTNU og Statoils nye områdedirektør for Drift Nord, Siri Espedal Kindem.

Konferansen setter søkelyset på olje- og gasspolitiske trender og utviklingstrekk i Norge, med spesiell fokus på Norskehavet. Årets arrangement er det 34. i rekken.

MER INFORMASJON OG PÅMELDING

Informasjonsmøte Action Now

23 februar 2021

Kristiansund Ballklubb ønsker å utvide sitt samfunnsansvar ved å sette fokus på bærekraft, og inviterer i den anledning bedrifter til informasjonsmøte på Thon Hotel Innlandet tirsdag 2. mars.

Utdannings- og karrieremuligheter på Nordmøre

19 februar 2021

Søknadsfristen til videregående opplæring nærmer seg, og kanskje kjenner du noen som trenger tips? Vi har forsøkt å vise noen av de utdannings- og karrieremulighetene som finnes på Nordmøre i en kort film.