Gjenreisingsbyene: I skjæringspunktet mellom kulturvern og byutvikling – hva er mulighetene?

Velkommen til halvdags digitalt fagseminar, torsdag 10. juni. Tema er hvordan moderne byutvikling kan skje i bygningsmiljø som etter hvert har fått nasjonal status som verdifulle.

Gjenreisingsbyene: I skjæringspunktet mellom kulturvern og byutvikling – hva er mulighetene?

I samarbeid med kommunene Kristiansund, Rauma og Molde, inviterer Møre og Romsdal fylkeskommune til et fagseminar. Her ønsker de å sette lys på hvordan moderne byutvikling kan skje i bygningsmiljø som etter hvert har fått nasjonal status som verdifulle.

Torsdag 10. juni kl. 09:00-12:00

Seminaret er åpent for alle, men målgruppa er spesielt sentrumsforeninger, næringslag, gårdeiere, eiendomsutviklere, konsulentfirma, saksbehandlere i kommunen.

  • Hva er de viktige elementene i gjenreisingsarkitekturen ?
  • Hva er spillerommet for endring ?
  • Er gjenreisingsarkitekturen mulig å markedsføre ?
  • Hva fins av gode eksempel ?

Programmet er under utarbeiding, og vil bli lagt ut senere. Meld deg likevel på nå, og sett av tidspunktet i kalenderen. Lenke for digital deltakelse vil bli sendt ut når det nærmer seg.

For mer informasjon og påmelding, følg linken: https://mrfylke.no/kalender/plan-og-analyse/gjenreisingsbyane-i-skjeringspunktet-mellom-kulturvern-og-byutvikling-kva-er-moglegheitene 

Ta turen til Kristiansund sentrum!

03 juni 2021

Denne helgen er alt lagt til rette for en innholdsrik og hyggelig handel i Kristiansund sentrum. Butikkene er pyntet til fest og Snadderfestivalen finner du på Rådhusplassen. Sundbåten tar deg gratis til sentrum fredag og lørdag, og det er gratis parkering på kommunens plasser og i ALTI Storkaias parkeringshus.