For Ukraina

«For Ukraina» organiserer innsamlinger og sendinger av humanitær hjelp til det Ukrainske folk i forbindelse med den pågående krigen. Innsamlingen ble startet som en ren impulshandling, og den første hjelpen ble samlet inn i Averøy ble levert mindre enn 5 døgn etter at Russland gikk til fullskala krig mot landet. Etter det har de både sendt hjelpesendinger med lastebil, og selv vært inne i Ukraina med viktige bidrag.

For Ukraina

De forespør nå næringslivet om de kan bidra med kr. 1000,- til deres innsamling.
Andre beløp er selvsagt velkommen. Alle beløp hjelper, og ingenting går til noen form for lønn eller godtgjørelse.

Alt de samler inn kommer frem til folk som trenger det, og stadig flere bedrifter støtter vår innsamling med alt fra produkter, overskuddslagre, bærbare pc-er/ mobiltelefoner og penger.

Deres nettside www.forukraina.no oppdateres jevnlig med det de blir spurt om å bidra med. Her kan du også lese mer om organisasjonen, og hva de gjør.

De håper nå bedrifter vil gi et lite bidrag til innkjøp av mat. Bedriftsnavn refereres som givere på organisasjonens facebook-, og nettside og til annen offentlig informasjon.

Bidrag kan settes inn på deres konto «for Ukraina» nr. 3930.13.87079  merket «MAT»

Hvis bedriften ønsker å være anonym, så vennligst oppgi det på innbetalingen. Hvis bedriften har ting/ produkter dere ønsker å donere, så vennligst ta kontakt på telefon 401 99000.

Kontaktpersoner:
Natalie og Jan Steinar Engeli Johansen, Stiftere av «for Ukraina»

Næringsveien 40
6530 Averøy
Org.nr.: 928 909 069
Kto.nr. 3930.13.87079
Vipps: 741937 www.forukraina.no

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.