FLYR startet å fly fra Kvernberget 2.september

Det har vært stor pågang fra mange interessenter i Kristiansund om å få byen på rutekartet til det nye norske flyselskapet Flyr. I dag, den 16. juni, åpner Flyr for bestilling av den nye ruten og oppstart av første flyvninger blir fra 2. september 2022.

FLYR startet å fly fra Kvernberget 2.september

Vi har vært i dialog med flere krefter i Kristiansund som har ønsket å få byen på Flyrs rutekart, både Kvernberget Vekst AS, næringsliv, Kristiansund og Nordmøre Næringsforening (KNN) og privatkunder. Dette er nå i orden og vi har gleden av å lansere rute mellom Oslo og Kristiansund, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Kvernberget Vekst AS ved styreleder Øivind Hoem uttaler at de har arbeidet tett og godt med Flyr helt tilbake til da selskapet ble etablert og begynte å fly.

Dette er en av de største nyhetene for Kvernberget siden flyplassen ble etablert for over 50 år siden. Det at to ulike selskapet konkurrerer på rutenettet Kristiansund-Oslo blir helt fantastisk for regularitet og prisnivå. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Flyr framover og håper at Nordmøre støtter opp i enda større grad rundt Flyr og flyplassen vår, sier Øivind Hoem.

Billettsalget starter torsdag 16. juni fra kl. 12.00 på flyr.com og i Flyr-appen. Oppstarten av flyvningene blir den 2. september 2022, og i første omgang er det planlagt å starte med fire ukentlige avganger mellom Oslo og Kristiansund.

Vi gleder oss til å la enda flere få oppleve Flyr, med lave priser, vår enkle og moderne bestillingsløsning og vennlige service. Dessuten ser vi frem til å ønske mange nye medlemmer velkommen inn i fordelsprogrammet Flyr+, sier Ramdahl.

I slutten av mars 2022 lanserte Flyr medlemsprogrammet Flyr+, som allerede har fått over 170 000 medlemmer. Reiselysten er tilbake og det er ingen tvil om at en fast medlemsrabatt på 10 % av nettoprisen på Smart- og Fleks-billetter har vært populært. Hittil har et stort antall reisende bestilt billetter gjennom Flyr+ og spart gjennom rabatterte medlemspriser. Rabatten gjelder både den som bestiller flybillettene og for andre i reisefølget.  

I tillegg til rabatt på flybilletter kan Flyr+ medlemmer også opparbeide seg stempel eller verdikuponger gjennom reiser og verving av venner. Et utfylt stempelkort gir en verdikupong på 500 kroner, så lenge et av stemplene kommer fra en flyreise. Medlemmene kan fylle ut så mange stempelkort som de ønsker, og både stempelkort og verdikupongene har en gyldighet på et år. For mer informasjon om hvordan du kan bli medlem, klikk deg inn på: flyr.com/pluss

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyr har i tillegg et bredt utvalg av reisemål til Europa og sommerprogrammet inneholder 44 ruter til 38 reisemål. Flyr har stor suksess med ungdomsbilletten Flyr UNG, som allerede har fått over 250 000 unge mellom 16-29 til å bestille billett med Flyr.

 

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.