Charter til Slovenia direkte fra Kvernberget

La firmaturen gå til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana. Reis med Peer Gynt Tours 10.-12. juni 2022 direkte fra Kristiansund Lufthavn Kvernberget.

Charter til Slovenia direkte fra Kvernberget

Ljubljana, med sine ca. 250 000 innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier den er like flott som Praha, men i mindre format. Allerede etter knappe 3 timers flytur fra Kristiansund lander man i Slovenia. Her venter et 2 døgns opphold på godt sentrumshotell, mange severdigheter, en rekke uterestauranter, gode spiserestauranter, staselige jugendhus, et mangfoldig shoppingtilbud m.m.

Utreise fredag morgen den 10. juni, retur søndag ettermiddag den 12. juni.
Flytiden er ca. 2 timer og 45 minutter. Velg mellom tre hoteller i Ljubljana.

Klikk her for å se fullstendig program og priser. 

For nærmere informasjon – ring 906 53 171 eller e-post perrune.dyrnes@peergynt.com

Ansvaret for gjennomføring av alle firmaturer i Peer Gynt Tours er nå lagt til kontoret i Kristiansund, og ved å kontakte dem, er nordmørske firma med på styrke kontoret og arbeidsplassene her.  

Reisen starter på Kvernberget

13 januar 2022

Skal du ut å reise? Enten i Norge eller ut i verden, på jobb- eller fritidsreise? Sjekk tilbudet fra Kvernberget først!

Utfordrende tider for serveringsbransjen

13 januar 2022

Aktører i næringen forteller om situasjonen de står oppe i etter 2 år med nedstengninger, restriksjoner og betydelig grad av uforutsigbarhet. Det planlegges et Teamsmøte fredag ettermiddag mellom kommuneoverlege og bransjemedlemmer om situasjonen lokalt.

Alvorlig etterslep på kompetanse

13 januar 2022

Norsk næringslivs konkurranseevne står på spill og kompetanseutfordringen må løses. Bare i Møre og Romsdal mangler vi i underkant av 4 000 stillinger innenfor privat og offentlig sektor. Samtidig er vi nå nede i en arbeidsledighet på 2,0 %.