Bli med på Karrieredagene 2022

Hjelp oss å synliggjøre mulighetene som finnes i vår region. Delta med aktiviteter og praktiske oppgaver som viser ditt yrke og bedriften.

Bli med på Karrieredagene 2022

Karrieredagene inspirerer og hjelper elevene til videre valg av utdanning og yrke, og er en unik mulighet til å nå ut til elevene før de tar sine valg om utdannelse til våren.

Delta med aktiviteter og praktiske oppgaver som viser ditt yrke og bedriften - møt tiendeklassinger fra hele Nordmøre! 

Onsdag 14. september: Kristiansund vgs og Braatthallen, Kristiansund
Elever fra Aure, Averøy, Kristiansund, Smøla og Tingvoll. 

Målet med Karrieredagene er at elevene skal bli kjent med næringslivet i vår region og få mulighet til å teste ut yrker. De skal få se hva arbeidslivet har å by på, og oppleve hva en egentlig gjør i løpet av en arbeidsdag.

MELD PÅ DIN BEDRIFT!

Vi oppfordrer til deltakelse begge dager. Man kan stille med samme aktivitet på flere poster. Vi tilpasser så gruppene ikke kommer til samme aktivitet, samtidig som dere treffer flere grupper gjennom dagen. Jo flere poster som representerer deres bedrift og bransje, jo flere elever får kjennskap til mulighetene! 

Vi i KNN bistår gjerne med forslag til aktivitet for din bedrift og bransje - ta kontakt!

Petropolen er tilbake

04 juli 2022

Endelig er vi klar for ny oppstart av Petropolen, og høsten program er både innholdsrikt og variert. Sett av datoene i kalenderen allerede nå, første samling er lagt til torsdag 18. august på Kranaskjæret i Kristiansund.

Åpenhetsloven trer i kraft 1. juli – er din virksomhet klar?

30 juni 2022

– Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Den stiller også krav til åpenhet og innsyn i hvordan virksomhetene jobber med dette, forklarer advokatfullmektig Elina Garberg Bjerkestrand i advokatfirmaet Øverbø Gjørtz om loven – som altså trer i kraft 1. juli.