Bli med hjem Trondheim 2022

50 bedrifter fra Møre og Romsdal deltok første gang rekrutteringsmessa Bli med hjem ble arrangert i Trondheim 16. november.

Bli med hjem Trondheim 2022

Nærmere 200 deltakere besøkte arrangementet, som er et samarbeidsprosjekt mellom Næringsforeningen i Ålesundsregionen, Molde Næringsforum og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum der målet er å få studenter og nyetablerere til å flytte til Møre og Romsdal.

Nordmøre godt representert

- Siden det var første gang i Trondheim, var vi spente på engasjementet både fra bedrifter og deltakere. Det trengte vi ikke å bekymre oss for. For oss var det spesielt gledelig å se at så mange bedrifter og kommuner fra Nordmøre var representert, sier prosjektleder Susanne Olsen i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

I tillegg til at det ble knyttet kontakter mellom bedriftene og deltakerne, var det en viktig tilleggseffekt at mange bedrifter i fylket også knyttet kontakter seg imellom.

Bli med hjem fra Oslo i april 2023

- Bli med hjem i Trondheim ble et vellykket arrangement som vi kommer til å arrangere flere ganger. Nå ønsker vi tilbakemeldinger fra deltakere og bedrifter, slik at vi kan gjøre arrangementet enda bedre. Evalueringsskjema er sendt ut til alle som deltok, forteller Susanne Olsen.

I april 2023 er det klart for et nytt Bli med Hjem i Oslo. Sist gang rekrutteringsmessa ble arrangert i hovedstaden, var det hele 750 deltakere påmeldt.

Bli med hjem Oslo 2023

12 januar 2023

Vi inviterer næringslivet til å delta på jobbmessen "Bli med hjem" på The Hub i Oslo torsdag 13.april 2023.

Årets regionbygger

11 januar 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundregionen fikk prisen for årets regionbygger. Prisen blir gitt for arbeidet med Bli med Hjem.

Høringssvar grunnrenteskatt laks

04 januar 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum har sendt inn høringssvar på forslaget om grunnrenteskatt på laks. KNN består av over 300 bedrifter på Nordmøre og en stor del av disse har tilknytning til havet.  Dette er også en næring som gir stor verdiskaping i regionen og som har et stort potensial for vekst fremover.