Bli med hjem Oslo 2023

Bli med hjem Oslo 2023

Vi gjentar suksessen! Vi inviterer næringslivet til å delta på jobbmessen "Bli med hjem" på The Hub i Oslo. Torsdag 13.april 2023

Bli med hjem Oslo 2023

Vi inviterer næringslivet til å delta på jobbmessen "Bli med hjem" på The Hub i Oslo.

Torsdag 13.april 2023 skal vi nok en gang vise frem det beste Møre og Romsdal har å by på: et spennende arbeidsliv og mange gode muligheter i en fantastisk region der det er godt å jobbe og bo!

Suksess for Bli med hjem 2022! - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (knn.no)

Arrangementet er et samarbeid mellom Molde Næringsforum (MNF), Kristiansund og Nordmøre Næringsforening (KNN) og Næringsforeningen - Ålesundregionen (NÅ). 

Har du og din bedrift lyst til å bli med til Oslo - meld deg på nå!

Påmelding for 2023 her.

Årets regionbygger

11 januar 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundregionen fikk prisen for årets regionbygger. Prisen blir gitt for arbeidet med Bli med Hjem.

Høringssvar grunnrenteskatt laks

04 januar 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum har sendt inn høringssvar på forslaget om grunnrenteskatt på laks. KNN består av over 300 bedrifter på Nordmøre og en stor del av disse har tilknytning til havet.  Dette er også en næring som gir stor verdiskaping i regionen og som har et stort potensial for vekst fremover.

Jule- og nyttårshilsen

21 desember 2022

- Kristiansund og Nordmøre Næringsforums oppgave er å være en stemme for næringslivet i regionen. Næringspolitikk, rammevilkår for næringslivet, nettverksarenaer og næringsutvikling vil være viktige kjerneoppgaver fremover og vi ser frem til et videre godt samarbeid på disse områdene i 2023, skriver daglig leder Ole Jonny Rugset i sin jule- og nyttårshilsen