Bli med hjem blir BLI MED HIT til Møre og Romsdal

Bli med hjem blir BLI MED HIT til Møre og Romsdal

Messen "Bli med hjem" har blitt til  "BLI MED HIT til Møre og Romsdal": En inkluderende tittel for arbeidsrekruttering til regionen. 13. november kan dere bli med til Trondheim for å møte fremtidige kollegaer.

Bli med hjem blir BLI MED HIT til Møre og Romsdal

I samarbeid med Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundsregionen har KNN  i flere år arrangert jobbmessen "Bli med hjem!"  for å rekruttere arbeidskraft tilbake til regionen. Nå tas initiativet et skritt videre og vi døper om messen til Bli med hit, med det formål å inkludere flere enn bare utflyttere fra Møre og Romsdal.

Det nye navnet Bli med hit, signaliserer et bredere fokus og et ønske om å tiltrekke seg arbeidskraft fra flere regioner og bakgrunner, ikke bare de som er hjemmehørende i Møre og Romsdal. Ved å endre navnet ønsker arrangørene å understreke at denne jobbmessen er åpen for alle som er interessert i å jobbe i denne naturskjønne regionen. Det er en invitasjon til alle, uavhengig av bostedsadresse, til å komme og bli kjent med Møre og Romsdal, dens bedrifter og karrieremuligheter. Målet er å skape en arena der bedrifter i Møre og Romsdal kan møte potensielle arbeidstakere fra hele Norge.

 

Markedsføring

For bedrifter som ønsker å delta, gir Bli med hit en plattform for å profilere seg, markedsføre ledige stillinger og komme i kontakt med potensielle kandidater. Dette arrangementet er en gylden mulighet til å bygge nettverk, knytte kontakter og rekruttere talenter som kan styrke næringslivet i Møre og Romsdal.

Trondheim 13. november

Neste Bli med hit messe blir arrangert i Trondheim 13. november. For den observante leser har det blitt flyttet på datoen for å unngå sammenfallende arrangement i regionen. Trondheim, som en sentral studentby er et naturlig valg for å arrangere Bli med hit-messen. Med nær tilknytning til forskning og utdanning danner Trondheim et naturlig knutepunkt for den som søker kompetanse og kloke hoder.

Les mer og påmelding til messen i Trondheim her!


Karrieredagen 2023

13 september 2023

Har din bedrift fokus på langsiktig rekruttering? Karrieredagen er en unik mulighet til å nå ut til elevene før de tar sine valg om utdannelse til våren!

Satsning på Kristiansund sentrum

18 august 2023

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) igangsetter nå et pilotprosjekt for å teste om det er ønskelig – på en effektiv måte – å kjøre felles markedsføring for aktørene i sentrum. Det være seg samtlige sentrums- og kulturaktører.