AKTUELT

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum skal være næringslivets stemme i viktige nasjonale og regionale saker og jobber for gode rammevilkår for næringsutvikling på Nordmøre.

Her finner du våre meninger, høringsuttalelser og siste nytt fra oss. 

Ny ansatt i KNN

17 november 2023

Det er en glede å meddele at Cathrine Pryser har blitt ansatt  som prosjektleder i KNN og starter hos oss fra 4.januar. Etter 37 år i Oslo vender hun nå tilbake til Kristiansund med erfaring fra flere bransjer og miljøer. Les mer...

Bli med hit, Trondheim 2023: En suksess!

17 november 2023

Representanter fra arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå sto klare da dørene åpnet for besøkende til «Bli med hit!» i Trondheim 13. november. Fra første stund strømmet det på med interesserte kandidater til jobbmessen. Les mer...

Hva er viktig for våre medlemmer?

10 november 2023

Vi er for tiden ute på en del bedriftsbesøk og har fått mange gode innspill til vårt arbeid. Flere medlemmer har ytret ønsker om ulike uformelle møteplasser og kurs. For å treffe på innhold og type nettverksarenaer, trenger vi innspill fra alle våre medlemsbedrifter.

MEDLEM

20 år med Kvernberget Vekst

07 november 2023

Kvernberget Vekst har siden etableringen i 2003 vært en viktig pådriver for utviklingen av Kvernberget Lufthavn. Mye har skjedd - ikke minst har rullebaneforlengelsen vært viktig for å sikre fortsatt drift av flyplassen.

Nytt medlem: C Robotics

06 november 2023

Vi ønsker C Robotics velkommen som medlem i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

MEDLEM

Behov for ingeniør innen maskinfag?

27 oktober 2023

Sammen med Sunndal Næringsselskap inviterer vi industri- og teknologibedrifter i regionen til informasjonsmøte på Teams 29. november kl. 13.00 om desentralisert ingeniørutdanning i maskinfag gjennom NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.